Seçim 2019 31 Mart Yerel Seçimleri AK Parti Düzce Kaynaşlı Düzce Kaynaşlı Erol Bayraktar Seçim Sonuçları
BelediyeDüzce Kaynaşlı
Açılan Sandık %100,00
%54,61 MHP
%39,35 AK Parti
%6,04 Diğer

AK Parti Düzce Kaynaşlı Belediye Başkan Adayı

Erol Bayraktar, Yerel Seçim Sonuçları

Düzce | Kaynaşlı
Erol Bayraktar Biyografisi
rol Bayraktar, 1971 yılında Kaynaşlı'da doğdu. İlkokulu Darıyeri Hasanbey İlköğretim Okulu'nda, ortaokul ve liseyi ise Düzce İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimi için Mısır'ın başkenti Kahire'ye gitti. Mısır'ın köklü üniversitelerinden biri olan El-Ezher Universitesi'nde İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu.Eğitimci Kimliğiyle Ön Planda

Kahire'deki lisans eğitimi boyunca Düzce'deki bağlarını koparmayan Bayraktar, 1946'da kurulan Milli Türk Talebe Birliği'nde (MTTB) Düzceliler Başkanı olarak hizmet etti. Vatani görevini Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde kısa dönem olarak tamamladıktan sonra, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı'nın atamasıyla Batman Bağlar İlköğretim Okulu'nda sınıf ve meslek dersleri öğretmenliği yaptı.Yüksek Lisans Eğitimi Almanya'da

28 Şubat sürecinde kazanılmış eğitim-öğretim haklarının geri alınması sebebiyle, yüksek lisans eğitimi için Almanya'ya gitti. Burada Goethe Enstitüsü Dil Kursu'nu başarıyla tamamladıktan sonra Erlangen Universitesi'nde yüksek lisans yapmaya hak kazandı. Avrupa'da yaşadığı süre içerisinde çeşitli kurumlarda eğitmenlik ve idarecilik yaptı.

Yeniden Lisans EğitimiUlkemize dönüş yaptıktan bir süre sonra, ikinci lisans eğitimini Sakarya Universitesi'nde alarak İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu. Bu dönemde ayrıca Anadolu Universitesi'nde Kamu Yönetimi bölümünde de eğitim almaya hak kazandı. Bayraktar, 2017 yılı itibarıyla eğitim-öğretim hayatına Makedonya Struga Universitesi Hukuk Fakültesi'nde devam ediyor.

Eğitimcilikten Belediye Başkanlığına

2004 Yerel Seçimleri'nde Saadet Partisi İl Genel Meclis Uyeliği Adayı olan Bayraktar, daha sonra Adalet ve Kalkınma Partisi Kaynaşlı İlçe Teşkilatı'nda iki dönem yönetim kurulu üyeliğine, 4. Olağan kongrede ise ilçe başkanlığına seçildi. 28 Şubat sürecinde geri alınan eğitim-öğretim haklarının iadesinden sonra yeniden öğretmenliğe başladı. T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Düzce Merkez Esentepe İlkokulu'nda sınıf öğretmenliği yaptı.

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri'nde, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden aday olup, yüzde 47 oyla Kaynaşlı Belediye Başkanlığı'na seçilen Erol Bayraktar; İngilizce, Almanca ve Arapça biliyor.

Erol Bayraktar Düzce Kaynaşlı belediye başkan adayı olarak AK Parti ile 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde yarışıyor. Erol Bayraktar ile ilgili daha fazla bilgi için Erol Bayraktar Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Toplam Oy 2.333
Oy Oranı %39,35
Sıralama 2.
Belediye Seçimi
Yoğunluk Haritası
2014 Yerel Seçim
Toplam Sandık 23
Açılan Sandık 23
Katılım Oranı %88,70
Toplam Seçmen 6.923
Kullanılan Oy 6.141

Kaynaşlı İlçesi
Genel Meclis Sonuçları

Parti Oy Oy Oranı
MHP MHP 3.062 %51,90
AK Parti AK Parti 2.397 %40,63
İyi Parti İyi Parti 352 %5,97
Saadet Partisi Saadet Partisi 62 %1,05
DSP DSP 13 %0,22
Bu Sayfayı Paylaş!
Linki Kopyala
Kopyala
close
Bu içeriği nerede paylaşmak istiyorsunuz?