Seçim 2019 31 Mart Yerel Seçimleri BTP Bursa Osmangazi Bursa Osmangazi Hakan Özkul Seçim Sonuçları
BelediyeBursa Osmangazi
Açılan Sandık %100,00
%50,56 AK Parti
%45,53 CHP
%3,91 Diğer

BTP Bursa Osmangazi Belediye Başkan Adayı

Hakan Özkul, Yerel Seçim Sonuçları

Bursa | Osmangazi
Hakan Özkul Biyografisi
Dr. Hakan Özkul 1967 de Ankara'da doğdu. İzmit Lisesi'nden mezun olduktan sonra Hacettepe Universitesi Tıp Fakültesini (İngilizce) kazandı. Önlisans eğitimini Hacettepe Tıp Fakültesinde tamamladı sonra, lisans eğitimini Ankara Gazi Universitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladı.
Tıbbi Aromatik Bitkiler konusunda eğitim aldı. 2012 yılında Eskişehir Anadolu Universitesi'nde Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bölümünden de mezun oldu. Ayrıca Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan İş Yeri Hekimliği sertifikası aldı..
Tıp Fakültesinden mezuniyetinden sonra çeşitli Devlet ve Özel sağlık kurumlarında doktor olarak çalıştı. Universite yıllarından itibaren Tıbbi ve Aromatik bitkiler konusunda çalışmalar yaptı. Bu maksatla Yurt içi ve yurt dışı birçok araştırma, konferans ve seminerlerde bulundu. 'Türkiye'de Bitkisel Tedavinin Doğru ve Yaygın Kullanımının Geliştirilmesi' amacıyla muhtelif TV programlarına katılarak, bilgi ve tecrübesini paylaşmaktadır. Sağlıklı yaşam konusunda TV'lerde yapılan programlara da katılan Dr. Özkul, TGRT Euro Kanalında yapılan 'Doktorlar Konuşuyor' programına uzman konuk olarak katılmaktadır. Haftalık olarak yayınlanan Meltem TV'de 'Sağlık ve Yaşam', Mesaj TV'de 'Sağlıklı Günler' ve Sıhhat TV'de 'Önce Sağlık' programlarına düzenli olarak katılmaktadır.
'Türkiye'deki Endemik Tıbbi Bitkiler', 'Tıbbi Bitkilerin Türkiye'de Tedavide Doğru ve Yaygın Kullanımının Geliştirilmesi', 'Bitkisel Tıp Tarihi', Tıbb-ı Nebevi ve 'Tıbbi Bitkilerin Türkiye'de Uretimi' konularında çalışmalarına devam etmektedir. Bu konularda uzmanların bir araya geleceği ve sahasında öncül çalışmalar yapması planlanan Dernekleşme faaliyeti içindedir
Yurt içi ve yurt dışında konusunda uzman kişi ve kuruluşlarla Fitoterapi konusunda ortak çalışmalar yürüten Dr. Özkul, halen Kibarlı ve Cemre Bitkisel Urünlerini geliştiren Akademik Kurul Uyesidir.
Dr. Hakan Özkul, Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Hakan Özkul Bursa Osmangazi belediye başkan adayı olarak BTP ile 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde yarışıyor. Hakan Özkul ile ilgili daha fazla bilgi için Hakan Özkul Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Toplam Oy 849
Oy Oranı %0,16
Sıralama 7.
Belediye Seçimi
Yoğunluk Haritası
2014 Yerel Seçim
Toplam Sandık 1.888
Açılan Sandık 1.888
Katılım Oranı %84,78
Toplam Seçmen 631.508
Kullanılan Oy 535.382

Osmangazi İlçesi
Genel Meclis Sonuçları

Parti Oy Oy Oranı
AK Parti AK Parti 265.344 %51,13
CHP CHP 224.603 %43,28
Saadet Partisi Saadet Partisi 11.509 %2,22
BBP BBP 6.055 %1,17
HDP HDP 4.698 %0,91
Bu Sayfayı Paylaş!
Linki Kopyala
Kopyala
close
Bu içeriği nerede paylaşmak istiyorsunuz?